RAVINTOVALMENNUS

Tarjoan yksilöllistä ravintovalmennusta niin urheilijoille ja tavoitteellisesti liikkuville, kuin myös sinulle, joka haluat selättää suolisto-ongelmat, voida energisemmin, pudottaa painoa tai oppia syömään terveellisemmin. Itselläni on yliopisto-opintojen (ravitsemustieteen perusopinnot ja urheiluravitsemus) ja funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvien ravitsemuskurssien lisäksi pitkä historia oman ärtyvän suolen ja kilpirauhasen vajaatoiminnan luonnonmukaisesta hoidosta, sekä vankkaa kokemusta erilaisista erityisruokavalioista ja niiden hoidosta. Lähestyn ravitsemusta funktionaalisesta näkökulmasta ja ajattelen ruuan olevan yksi tärkeimpiä lääkkeitämme. Ruokavaliolla on ihan mieletön vaikutus aina arjessa jaksamisesta immuunipuolustukseen ja hormonitoiminnasta vatsan toimintaan.

Ravintovalmennus pohjautuu pysyvien elämäntapamuutosten tekemiseen, ei pikakuureihin tai lyhytaikaisiin dieetteihin. Tavoitteenani on auttaa sinua omaksumaan sellainen arkiruokavalio, jota pystyt noudattamaan loppuelämäsi ajan. Me olemme kaikki yksilöllisiä, eikä yhtä ainoaa oikeaa tapaa syödä ole. Ravintovalmennus tehdään aina kokonaisuus huomioiden, ravinteikasta, tuoretta ja mahdollisimman käsittelemätöntä ruokaa suosien, kuitenkaan ilman turhia kieltoja, rajoituksia tai hampaiden kiristelyä. Ruuan tulee paitsi maistua hyvälle, mutta myös saada hymyilemään niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.


Ruokapäiväkirja-analyysi 139€

Analyysi sisältää ohjeet ja pohjan 7 vuorokauden ruokapäiväkirjan pitoon, sekä 60 minuutin palautekeskustelun (puhelin/skype), jossa käydään läpi ruokapäiväkirja ja sen pohjalta antamani suositukset. Puhelun aikana on myös mahdollisuus kysyä ja keskustella ruokavalioon liittyvistä kysymyksistä. Saat analyysin myös kirjallisena, josta näet energian, energiaravintoaineiden sekä yleisimpien suojaravintoaineidesi saannin tavoitteeseesi nähden. Lisäksi saat palautetta muun muassa ateriarytmistäsi, sekä konkreettisia vinkkejä ja suosituksia tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ravintovalmennus 2-6kk, 109€/kk

Pidempiaikainen yksilöllinen ravintovalmennus, jossa käymme aluksi läpi nykytilanteesi ja siihen johtaneet tekijät. Ruokapäiväkirja-analyysin lisäksi valmennus sisältää ohjeet tavoitteidesi mukaisen ruokavalion koostamisen, uusia ruokaohjeita viikon-parin välein, sekä konkreettisia vinkkejä hyvien valintojen tekemiseen. Valmennukseen sisältyy myös 1 tapaaminen/puhelu (60min)/kk, jossa suullisten ohjeiden lisäksi on mahdollisuus kysyä ja keskustella ruokavalioon liittyvistä kysymyksistä. Valmentajan sähköposti- ja puhelintuki koko valmennuksen ajan (ma-pe klo 9-15). Mukaan on mahdollista liittää myös yhteisiä kokkaushetkiä lisämaksusta.

Kysy myös muita ravintovalmennuksen liittyviä palveluja, kuten kokkauskursseja, workshoppeja ja valmiita ateriasuunnitelmia!