PERSONAL TRAINING -PALVELUT

Yksilöllinen kuntosaliohjelma ja 60 min ohjauskerta: 84,90€

Sinulle, joka haluat vaihtelua tai selkeyttä salitreeniin tai jos haluat tarkistaa, ovatko suoritustekniikkasi kunnossa. Palvelu sisältää yksilöllisesti räätälöidyn, omiin toiveisiisi rakennetun kuntosaliohjelman (4-8 viikkoa) kirjallisena ja sähköisenä, sekä yhden 60 min ohjauskerran jonka yhteydessä käydään läpi oikeat suoritustekniikat.

Yksilöllinen kuntosaliohjelma ja 90 min ohjauskerta: 104,90€

Sinulle, joka haluat perusteellisen kuntosaliohjauksen tai perehtyä esimerkiksi kehon liikkuvuuteen ja -huoltoon. Palvelu sisältää yksilöllisesti yksilöllisesti räätälöidyn, omiin toiveisiisi rakennetun kuntosaliohjelman (4-8viikkoa) kirjallisena ja sähköisenä, sekä yhden 90 min ohjauskerran sisältäen liikkuvuusharjoittelun.

Kotikäynti ja kotiohjelma 104,90€

Sinulle, joka haluaa kuntoilla ja huoltaa kehoa ammattilaisen ohjauksessa kotitreenin keinoin. Palvelu sisältää kuntotestausliikkeiden ja esitietojen pohjaltalaaditut liikunta- ja liikkuvuusohjeet 60-90 min ohjauksen kera. Liikuntaohjeet räätälöidään kunkin asiakkaan mukaan ja voivat sisältää esim. kehonpainolla ja/tai kotona olevilla välineillä toteutettavan treeniohjelman, aerobisen liikunnan ohjeet, sekä liikkuvuusharjoittelua. Ohjeet ja ohjelman saat sekä kirjallisena että sähköisenä.

PERSONAL TRAINING -VALMENNUKSET

Sinulle, joka haluaa ammattilaisen ohjeistuksen ja tuen saavuttamaan treenitavoitteidesi toteutumista parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteesi voivat olla esim. lihasmassan kasvattaminen, suorituskyvyn parantaminen, kiinteytys tai laihduttaminen, jumien ja kiputilojen vähentäminen, vireystilan ja jaksamisen parantaminen tai liikkuvuuden kehittäminen. Valmennuksen kesto räätälöidään tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan, vähintään kahden kuukauden mittaisena valmennuksena. Kahdessa kuukaudessa on jo mahdollista saavuttaa myönteisiä tuloksia useilla eri elämän osa-alueilla ja pidemmissä valmennuksissa pysyvämpiä ja pitkäaikaisempia tuloksia mm. kehonkoostumuksessa, kehon liikkuvuudessa ja yleisessä hyvinvoinnissa. Personal training -palveluun on mahdollista ostaa ravintovalmennus lisäpalveluna, katso ravintovalmennus.

3 x kuukaudessa -valmennus: 239€/kk

Sinulle, joka haluaa saavuttaa tehokkaasti tuloksia ammattilaisen ohjaamana ja tukemana. Palvelu sisältää

 • 3 kpl 60 min tapaamista/kk
 • alku- ja lopputestit
 • yksilöllisesti räätälöidyt kuntosaliohjelmat, niiden ohjaus + kirjalliset versiot
 • liikkuvuusharjoittelun ohjaus + kirjalliset/video-ohjeet
 • valmentajan sähköposti- ja puhelintuki koko valmennuksen ajan (ma-pe 9-15)
 • kesto 2-6kk

2 x kuukaudessa -valmennus: 189€/kk

Sinulle, joka haluaa saavuttaa tuloksia ammattilaisen ohjaamana ja tukemana, mutta haluaa treenata itsenäisemmin. Palvelu sisältää

 • 2 kpl 60 min tapaamista/kk
 • alku- ja lopputestit
 • yksilöllisesti räätälöidyt kuntosaliohjelmat, niiden ohjaus + kirjalliset versiot
 • liikkuvuusharjoittelun ohjaus + kirjalliset/video-ohjeet
 • valmentajan sähköposti- ja puhelintuki koko valmennuksen ajan (ma-pe 9-15)
 • kesto 2-6kk


Lisätapaamiset personal training -valmennuksiin: 74,90€/60 min TAI 89,90€/90 min

Kysy myös personal trainer -ryhmävalmennuksista, jolloin hinta tulee sitä halvemmaksi, mitä enemmän porukkaa osallistuu valmennukseen. Pienryhmävalmennus on tehokas ja motivoiva keino liikkua ammattilaisen ohjaamana!