Joskus postausaiheet vaan syntyy itsestään. Ne syttyy yhtäkkiä jossain mielen sopukoissa, eikä ne jätä rauhaan. Mitä enemmän aihetta ajattelen, sitä tärkeämmäksi aihe nousee ja sitä enemmän löydän siitä sanottavaa. Niin kävi myös tänään, about kuuden aikaan aamulla 😀 Olin aikonut kirjottaa jostain ihan muusta, mutta kun ajatuksenpoikanen ihmisten ainutlaatuisuudesta lähti vyörymään, niin sen voimaa en voinut enää sivuuttaa..

Mä oon pitkään ajatellut ihmisiä ja jokaisen sisältä löytyvää voimaa. Ajattelen, että meidän jokaisen sisällä on ihan valtavia potentiaaleja ja että me ollaan jokainen täällä juurikin löytääkseen, vapauttaakseen ja jakaakseen muun maailman kanssa tätä potentiaalia. En osaa oikein pukea tätä kunnolla sanoiksi, mutta kun katon ja tarkkailen ihmisiä, niin tunnen aistivani heidän potentiaalinsa.. Mietin usein, miten paljon sisäistä voimaa heidän sisältään löytyykään ja pysähdyn monesti ihailemaan, miten paljon hienoutta heissä on. Kuulostaa korkealentoiselta, tiedän 🙂

Mutta uskon, että jokaisella on sisällään tietynlainen tähteys. Meillä kaikilla on yksilöllisiä ja erityislaatuisia lahjoja, taitoja, tietoa ja viisautta ja jokaisella ne toteutuvat omalla, yksilöllisella tavalla. Jokaisen lahjat ja taidot ovat myös aivan uniikki, erityislaatuinen kombinaatio. Oikeesti, kellään muulla ei ole samanlaista yhdistelmää, kuin toisella, eikä kukaan käytä lahjojaan samalla tavalla kuin toinen. Siksi esimerkiksi blogimaailma on musta ihan äärettömän mielenkiintoinen, koska jokainen blogi on lopulta jokaisen bloggaajan oma, uniikki koktaili mielenkiinnonkohteita ja persoonaa, eikä kahta samanlaista ole.

Kukaan muu ei voi olla sitä, mitä ja ketä me olemme. Sinä olet sinä, ja se on sun vahvuutesi. Olet ainoa sinä, joka tällä maapallolla tulee koskaan olemaan, eikä kukaan tule koskaan olemaan tismalleen samanlainen kuin sinä. Jokainen ajattelee, kuulee, tuntee ja näkee asioita omasta uniikista näkökulmastaan, ja elää elämäänsä omalla erityisellä tavalla. En voi korostaa tarpeeksi sitä, miten ihmeelliseksi ja voimaannuttavaksi koen tän ajatuksen; olet ainoa sinä, joka täällä tulee koskaan olemaan.

Jos ei uskalla näyttää sisintään ja elää sellaista elämää, kun itselle on tarkoitettu.. miten muu maailma voi nähdä miten upea ihminen onkaan? Jos meillä on yksi mahdollisuus elää tämä elämä niin, että me todella tunnemme elävämme, niin miksi me ei tehdä niin? Miksi me niin usein jätetään kuuntelematta omaa sisintään eikä luoteta oman sydämen ääneen? Missä vaiheessa me lakkaamme uskomasta omiin vaistoihimme ja hukummue uskomukseen, että emme ole tarpeeksi hyviä? Tai milloin huomaamme panostavamme sellaisiin asioihin, joihin muut ihmiset painostavat tai odottavat meidän panostavan?

Itsensä epäilemiseen kuluu saman verran energiaa kuin itseensä uskomiseen. Jokainen voi valita, miten näkee itsensä. Näkeekö kaiken sen upeuden ja potentiaalin joka sisällään on, vai takertuuko epävarmuuksiin ja negatiivisiin uskomuksiin itsestään? Miksi tuhlata aikaa ja energiaa itsensä epäilemiseen, kun jokaisen sisällä on niin paljon upeutta ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia, jotka vaan odottavat toteutumistaan? Jokainen kulkee omaa polkuaan, jossa ei ole selkää alkua tai loppua, ei oikeaa tai väärää suuntaa, eikä omaa matkaa tule verrata muihin. Vain sillä on merkitystä, että on tyytyväinen siihen mitä tekee ja nauttii elämästään, ei sillä mitä tai miten muut tekevät tai mitä he sinusta ajattelevat.

Jokainen on täydellinen. Täydellinen juuri omalla, oudolla, yksilöllisellä, upealla ja sekopäisellä tavalla. Tajuan tän viimeistään aina silloin, kun katon meijän tyttöjä.. How can they be so perfect? Laulan heille myös usein Johanna Kurkelan Ainutlaatuinen -biisiä ja toivon hiljaa mielessäni, että osaisin jotenkin kasvattaa heidät tajuamaan, miten upeita ja erityisiä he ovatkaan. Ihan kuten kaikki muutkin täällä. Sanon tän yhtä paljon itselleni, kuin teille: love yourself. Arvosta itseäsi ja sisältäsi kumpuavaa voimaa – ja luota siihen! Keskity siihen, mikä tekee just sun elämästä merkityksellisen, huolimatta siitä mitä muut ajattelevat tai mitä joku muu pitää mahdollisena. Mikä voisi olla sen parempaa, kuin elää elämää tavalla, joka innostaa, ja tehdä juuri niitä asioita, jotka tekee itsensä onnelliseksi?

Haluan tällä postauksella vaan sanoa just sulle, että muista miten upea, merkityksellinen ja ainutlaatuinen ootkaan. Ja mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan. Inspiraatiota viikkoonne <3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *