Täällä on jyllännyt semmonen vatsatautiepidemia että oksat pois. Siis vatsatauti on aina yhtä kauheaa, mutta kun siihen yhdistyy myös kuumeilu, lihaskivut, päänsärky ja ihan jäätävä voimattomuus, niin yksi hirveimpiä tauteja jonka tiedän. En muista millon viimeksi olisin ollut niin sairaana, toivottavasti ei taas pitkään aikaan!

Kun täällä vielä keskitytään toipumiseen, niin ajattelin Q&A-postauksen sopivan tähän väliin paremmin kuin hyvin. Mulla on ollu jemmassa vanha Ihana fiilis -lehti, jossa on omistettu kokonainen aukeama aiheelle: 50 kysymystä itselle. Kysymykset oli mielestäni ihan loistavia, joten valkkasin sieltä itselleni 12 kysymystä tähän postaukseen.

Milloin teit viimeksi jotain ensimmäistä kertaa? Tää on vaikee, mun elämä ei oo ollu viime aikoina mitenkään hirveen yllätyksellistä 😀 Ehkä keväällä kun kävin meikkiopastuksessa? Tai eilen kun annoin tytölle ekaa kertaa possun makuisia pikanuudeleita? Tai kun viime viikolla tytön kevätjuhlassa puhuin isoon ääneen omista tulevaisuuden haaveista?

Miltä muiden edessä itkeminen tuntuu? Oon tosi tunteellinen ihminen ja itken herkästi. Siis tosi herkästi 😀 Ilosta, surusta, myötätunnosta, ärsytyksestä, koskettavista videoista.. Aiemmin tää oli sellanen piirre, jota vähän häpesin ja kehittelinkin itselleni keinoja, joilla pystyin pidättelemään itkua sosiaalisissa tilanteissa (hampainen yhteen pureminen, ympärillä olevien asioiden laskeminen, hauskan muiston muisteleminen..). Sittemmin oon onneksi ymmärtänyt, ettei se itkeminen todellakaan oo pahasta vaan on mun ominainen tapa näyttää tunteitani.

Miten suhtaudut muiden mielipiteisiin? Riippuu ehkä ihmisestä, tilanteesta ja asiasta. Tietysti läheisten ihmisten mielipiteet merkkaa eniten ja arvostan niitä, ja taas tuntemattomien (negatiiviset) mielipiteet on helpompaa lakaista maton alle.. Mutta se niin riippuu.

Ketä pussasit viimeksi? Pikkuladyä 🙂

Mikä on suhteesi puhelimeesi? Viha-rakkaussuhde. Rakastan, koska käytän puhelinta tietysti viestittelyyn ja skypettelyyn mutta myös podcastien kuuntelemiseen, uusien asioiden oppimiseen, musiikin kuuntelemiseen, ja kuvien/videoiden ottamiseen!! Mutta samalla vihaan, koska se tulee kaivettua ihan liian herkästi esille tosi turhanpäiväistä pläräilyä varten.. Tällä hetkellä omaa puhelimenkäyttöä ohjaa paljon ajatus siitä, minkälaista mallia haluan näyttää lapsille ja tiettyjä sääntöjä oonkin luonu omalle kännykän käytölleni. Parantamisen varaa on kuitenkin vielä hurjasti, myönnän!

Millainen olit koulussa? Se kiltti kympin oppilas 🙂 Pärjäsin ihan pienestä hyvin koulussa ja pidin oppimisesta. Olin tunnollinen ja yritin aina parhaani. Hyvät arvosanat ei tulleet ihan itsestään vaan jouduin vuosien edetessä tekemään töitä niiden eteen, mutta se oli mulle aina oikeastaan itsestäänselvyys. Koulua pidin tärkeänä ja siihen kannustettiin myös kotona. Viimeistään yliopistossa oon oppinu kuitenkin näkemään asiat vähän toiselta kantilta, eli ei opiskella vaan arvosanojen vuoksi vaan ihan oppimisen takia (huom! tähän saattoi vaikuttaa se seikka, että sain sain yhdeltä kurssilta järkyttävästä työmäärästä huolimatta kakkosen :D).

Milloin olet parhaimmillasi? Kesäisenä päivänä, hikisen treenin jälkeen ilman meikkiä. Vaikka ulkoisesti en ehkä näytä siltä, mutta sisäisesti tunnen olevani niin parhaimmillani, ettei punaset posket tai hikiläikät paljoo häiritse 🙂 PS. Oikeestaan ihmettelin yläasteella aina sitä, miten liikuntatunnilla monet tytöt ei halunneet tehdä mitään koska “hiki”.

Ketä vanhaa ystävää kaipaat ja miksi? Hmm.. pari viikkoa sitten olisin vastannu tähän mun serkkua, mutta nähtiinkin justiinsa kun kävin Jyväskylässä tekemässä pääsykokeen ja sain yöpyä hänen luonaan. Oli ihanaa jutella pitkästä aikaa pikkutunneille asti ja muistella vanhoja hyviä aikoja! Mutta nyt kaipaan vaan mun perhettä Kanadassa ja lasken päiviä ihan intopiukeena!!

Miten nukut? Unimaskilla, selällän, oikea käsi koukistettuna tyynyn alle 😀 Nukkumaan meen yleensä viimeistään klo 22 (jep jep :D) ja nukun yleensä suhteellisen hyvää ja rentouttavaa unta. Mitä muuta tähän voi vastata?

Millaiset ihmiset saavat sinut hermostumaan, miksi? Hitaat, päätöksiin kykenemättömät, kaikesta valittajat.. Tätä kirjottaessa piti oikeen naurahtaa ääneen, nimittäin samaisessa Ihana fiilis-lehdessä oli seuraava voimalause; Kaikki mikä muissa ärsyttää, auttaa meitä tuntemaan itsemme. Ehkä tässä on siis peiliin katsomisen paikka…

Onko sinusta helppoa pyytää muilta apua? Ei, mutta I’m working on it! Tää on sikäli tosi ristiriidassa omien tuntemusten kanssa, koska ite autan tosi mielelläni muita ja ajattelen ihan yleisestikin että muita kuuluu auttaa. Hyvää tulee laittaa kiertämään, koska ei voi ikinä tietää milloin ite tarvii apua muilta. Tästä ollaan kuitenkin puhuttu paljon muutaman ystävän kanssa ja alettu luomaan sellasta matalan kynnyksen ilmapiiriä mitä avun pyytämiseen tulee.

Minkä värisiä vaatteita sinulla on eniten? Pinki, I think. Pinkki taitaa olla se lemppariväri, jonka lisäksi leo-kuosia näkyy yhä enenevissä määrin omassa vaatekaapissa. No, en valita!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *