Meillä kaikilla on kyky luoda sellainen elämä, jonka haluamme. Meidän täytyy vain oppia, kuinka se tehdään. Jack Canfield

Jokainen meistä haluaa tehdä, olla ja saavuttaa huikeita juttuja. Iso osa meistä ei kuitenkaan ole vielä onnistunut luomaan sitä menestystä elämässä, jota haluaisimme. Etsimme syitä ulkopuoleltamme ja valitamme rahan, rakkauden, onnen ja menestyksen puuttetta. Syytämme elämäntilannettamme, menneisyyttämme, muita ihmisiä, tilanteita – tiedätte kyllä.

Me ollaan oman todellisuutemme luojia, tiesimme sitä tai emme. Meidän elämä on heijastus meidän alitajunnassa sijaitsevia ajatuksia, uskomuksia ja tarinoita, jotka valintojen, käyttäytymisen ja toiminnan kautta muokkaa fyysistä todellisuuttamme. Meidän ajatukset synnyttää tunteita ja tunteet vaikuttavat meidän käyttäytymiseen ja toimintaan. Kun toistamme tiettyjä ajatuksia riittävän monta kertaa, ne ohjelmoituvat mieleemme uskomuksiksi ja automatisoituvat niin, että ne alkavat ohjailemaan elämäämme tiedostamattamme. Kun toimimme riittävän pitkään samojen uskomusten mukaan, ne juurtuvat osaksi meidän identiteettiä – ja siinä vaiheessa ego tekee mitä vaan suojellakseen itseään. Jatkamme luomista siis sen pohjalta, minkä uskomme olevan totta itsestämme, muista ihmisistä ja maailmasta. Sen pohjalta, minkä uskomme olevan meille mahdollista. Minkä arvoisia uskomme olevan.

Kun tämän oivaltaa, voi ymmärtää myös sen, että jos on luonut kaiken sen, mitä tällä hetkellä on, niin kykenee myös luomaan toisenlaisen todellisuuden. Huolimatta siitä kuka olet ja missä olet tällä hetkellä, jokaisen sisällä on voima luoda haluamasi elämä. Me ollaan niin paljon vahvempia, kuin uskommekaan. Meidän täytyy vain oppia pääsemään käsiksi tuohon voimaan ja vahvuuteen, ja käyttämään sitä. Tässä on 5 askelta, joiden avulla lopetat ajelehtimisen ja elämään tyytymisen, vaan alat tietoisesti toimimaan unelmiesi elämän saavuttamiseksi.

  1. Ota 100% vastuu omasta elämästäsi. Piste. On olemassa vain yksi ihminen, joka on vastuussa elämäsi laadusta – ja se olet sinä. Kaikki sinusta ja sinun elämästäsi on tulosta siitä mitä teet, tai mitä jätät tekemättä. Kaikki. Terveytesi, tulosi, suhteesi, asenteesi, käyttäytymisesi. Katso siis peiliin ja tervehdi elämäsi pilottia. Monesti on helpompaa piiloutua vastuulta ja syyttää muita omasta tilanteestaan. Ei ole helppoa katsoa peiliin ja joutua toteamaan, että suurin syypää omaan tilanteeseen onkin minä itse. Totuus on kuitenkin se, että ulkoiset tekijät eivät määritä sitä, millaista elämäsi on. Sen määritelmän teet vain sinä; sinä olet 100% vastuussa oman elämäsi laadusta. Menestyneet ihmiset tietävät tämän ja ottavat täyden vastuun siitä, millaisia ajatuksia he ajattelevat, millaisia mielikuvia ne näkevät, millaista toimintaa he harjoittavat. He ei tuhlaa aikaa ja energiaa valittamiseen ja muiden syyttämiseen, vaan he kohtaavat epämukavuuden ja ottavat riskejä, jotta he voisivat luoda sellaisen elämän, jota he haluavat elää. He eivät vain tyydy ajelehtimaan, vaan he tekevät tietoisia valintoja päivästä toiseen.
  2. Kirkasta elämän tehtäväsi. Uskon niin syvällä sisimmässäni, että jokainen on syntynyt syystä. Jokaisella on syy olla täällä, ja meidän elämän tehtävä on sen syyn tunnistaminen ja arvostaminen. Jos et tiedä mikä on tarkoituksesi, tai mitä sinun pitäisi tehdä, ala ottamaan tilaa itsellesi. Ala huomaamaan erilaisia viestejä ja signaaleja siitä, mikä sinua puhuttelee. Miten käyttäydyt ja miksi? Mistä pidät, mistä et? Mitä toimii elämässäsi ja mikä ei? Kun löytää syvemmän merkityksen sille, miksi on täällä, ja alkaa elämään omaa tehtäväänsä todeksi, sitä syttyy eloon. Ala tunnistamaan omia vahvuuksiasi, intohimon kohteitasi, ja seuraamaan intuitiotasi.
  3. Päätä mitä haluat. Heh, kuulostaa simppeliltä, mutta se ei aina ole sitä. Näen paljon ihmisiä, joiden kalenterit on täyteen buukattuja, on menoa ja meininkiä, mutta silti he tuntevat tyytymättömyyttä. He ovat usein ihan fyysisestikin väsyneitä mutta myös henkisesti uupuneita, ja kaukana sieltä missä he todellisuudessa haluaisivat olla. Ikään kuin he olisivat juosseet viikkotolkulla juoksumatolla etenemättä kuitenkaan mihinkään. He tuhlaavat valtavasti energiaa, turhautuvat ja menettävät kosketuksen omaan itseensä, omaan inspiraatioonsa. Yksi suurimpia syitä siihen, ettei me saavuteta sitä mitä halutaan johtuu yksinkertaisesti siitä, ettei me olla päätetty mitä me todellisuudessa halutaan. Me ei olla määritelty selkeästi ja yksityiskohtaisesti meidän syvimpiä toiveita ja haluja. Omien tavoitteiden ja unelmien (ja puhun tässä yhteydessä SUURISTA unelmista!) identifioimisen sijaan me ajelehditaan päivästä toiseen ilman selkeää päämäärää ja kulutetaan aikaamme ei-tärkeisiin asioihin. Toisena ongelmana on se, ettei me uskalleta unelmoida isosti. Oikeesti ISOSTI. Me ajatellaan, että meidän halut ei ole ”sopivia”, “oikeanlaisia” tai ne on hyvin erilaisia kuin läheisten tai yhteiskunnan asettamien normien mukaiset. Unohda se, mitä muut haluaa, mitä muut ajattelee ja keskity itseesi. Mitä sinä haluat? Uskalla unelmoida isosti. Heti kun sitoudut suureen unelmaan ja lähdet todella tavoittelemaan sitä, alitajuntasi ja universumi rientävät apuusi. Tulet vetämään puoleesi niitä ihmisiä, resursseja ja mahdollisuuksia joita tarvitset tehdäksesi unelmistasi totta. Isot unelmat eivät myöskään inspiroi ainoastaan itseäsi, vaan innostavat muitakin tekemään samoin.
  1. Usko sen olevan mahdollista. Jotta voit saada ja luoda elämän, jota todella rakastat, sun on uskottava että se on mahdollista. Tule tietoiseksi siitä, että oot oman elämäsi luoja. Koska toimit jokainen hetki omien ajatustesi ja uskomustesi pohjalta, voit muuttaa näitä, jotta ne palvelisi sua paremmin. Jotta ne auttaisi asua uskomaan itseesi. Sun on todellakin uskottava siihen, että unelmiesi elämän luominen on mahdollista, huolimatta siitä millaista elämäsi tällä hetkellä on, missä olet, tai mitä muut sanovat.
  2. Usko itseesi. Sinun täytyy uskoa itseesi ja siihen, että kykenet luomaan haluamasi elämän. Sinun täytyy todella uskoa ja luottaa siihen, että sinulla on tarvittavat kyvyt, resurssit, taidot ja lahjat, jotta voit luoda haluamasi lopputuloksen. Ja jos sinulla ei ole vielä kaikkia, niin voit oppia sen mitä tavoitteesi toteutuminen vaatii. Päätä, että uskot siihen, että olet oman elämäsi luoja. Vahvista itseesi uskomisen lihasta niin paljon, että eteen tulevat haasteet, myrskyt tai vastoinkäymiset eivät horjuta sinua. Tämän tasoisen luottamuksen ja uskon löytäminen on todella, todella voimaannuttavaa; se tarkoittaa sitä, että voit tehdä, muuttaa ja olla mitä vain.
  3. Muuta toimintasi. Jos haluat saada erilaisia tuloksia kuin mitä ole tähän mennessä saanut, sinun on tehtävä jotain eri tavalla. Sinun on muutettava ajatuksiasi ja käyttäytymistäsi. Muutoksen tekeminen, tutusta paikasta irrottautuminen voi tuntua vaikealta, mutta myös paikalleen jääminen on valinta – ja valinta on sinun. Voit joko tehdä asian muuttamiseksi jotain tai olla tekemättä. Sinä olet vastuussa omista päätöksistäsi. Kun sitoudut tavoitteeseesi, tulet varmasti joutumaan muuttamaan omaa toimintaasi. Joudut ottamaan riskejä. Vaikka tekisit joka päivä vain yhden pienen asian eri tavalla, niin etenet silti oikeaan suuntaan. Kunhan vain aloitat matkanteon tulet huomaamaan, miten paljon helpommaksi se muuttuu kun otat täyden vastuun itsestäsi. Tässä yksin korvaamaton työkalu on esimerkiksi visualisointi. Kun näet itsesi jo saavuttaneen haluamasi elämän ja toistat tätä riittävän usein, alitajuntasi alkaa uskomaan sen olevan totta (alitajunta ei osaa erottaa, tapahtuuko jokin asia oikeasti fyysisessä ympäristössä vain vaan mielessä mielikuvina!) ja alkaa tukemaan sinua tavoitteen saavuttamisessa. Kun alat toimimaan jo nyt – tässä hetkessä – niin kuin eläisit jo unelmiesi elämää, tehden sellaisia valintoja, ajatellen sellaisia ajatuksia, käyttäytyen niin kuin mielikuviesi sinä tekisi, tulet vauhdittamaan prosessia monin verroin, sekä nauttimaa matkasta takuuvarmasti enemmän.
  4. Meditoi. Meditaatio auttaa hiljentämään turhat äänet ja ajatukset, jotta voit kuulla oman intuitiosi, voit syventää itsetuntemustasi ja saamaan selkeyttä omaan suuntaasi. Yksi meditaation suurimpia hyötyjä on nimenomaan se, että oppii olemaan takertumatta mielessä pyöriviin ajatuksiin tai joutumaan tunteiden vietäväksi, vaan voi oppia havainoimaan omia ajatuksia ja tunteita – ja sitten päättämään mihin suunnata fokuksensa. Kun meditaatioon yhdistää vielä mielikuvaharjoittelu, ollaan todellisen aarteen äärellä.

Me luodaan meidän todellisuutta – joko tiedostamatta automaattisia ohjelmointeja toistaen, tai tietoisesti uusia, toimivia ja meitä hyödyttäviä aivoyhteyksiä luoden. Jos kaipaisit apua luomaan todellisia muutoksia omassa elämässäsi, niin hae mukaan Transform-valmennukseen. Valmennuksessa tulet klaaraamaan ne henkiset esteet, pelot ja uskomukset, jota pidättelevät sinua saavuttamasta suurimpia tavoitteitasi – ja elämästä sitä elämää, jota haluat elää. Elämää, jonka tiedät kuuluvan sinulle.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *