Koska viikonlopusta jäi kunnon kestovirne kasvoille, niin ajattelin jakaa vähän fiiliksiä Karmakilleristä, koska myös Hatsolo käski meidän tehdä niin 😉 Joogafestivaali oli näin ensikertalaisena tosi hauska kokemus ja selässä tuntuu edelleen uudet liikkeet ja asanat. Odotin tapahtuman olevan isompi, mutta lopulta sen intiimiys osottautui tosi cozyksi eikä yhtään haitannu olla siellä yksin. Vanha konepajahalli ja sen henki oli musta ihan loistava tila festareille, lava ja lavasteet oli upeet ja katosta roikkuva diskopallo oli piste i:n päälle.

Osallistuin kolmelle peräkkäiselle tunnille, joten illan aikana tuli joogattua yli 3 tuntia! Ehdottomasti hauskin joogatunti oli tansillinen ja lihaksia haastava YogaFunc. YogaFunc on suomalaisen Jocke Salokorven kehittämä joogasuuntaus, joka on yhdistelmä astangajoogaa, kehonpainoharjottelua ja hyvää musiikkia. Tunnilla tehtiin mm. aurinkotervehdyksiä Linkin Parkin raikuessa, punnerrettiin kymmeniä ja kymmeniä toistoja, tehtiin käsilläseisontaa ja lopuksi rauhotuttiin meditoimaan musiikin avulla. Tunnin päällimmäisenä tavoitteena oli kuitenkin pitää hauskaa, ja uskon että tämän tyyppisen joogan kautta moni sellainenkin innostuisi, jota perinteiset joogafilosofiat ei innosta. Ihan loistava konsepti!

Parasta päivässä oli kuitenkin päivän viimeinen tunti, Johannes “Hatsolo” Hattusen vetämä breakdance-tunti. Suomen yksi kokeneimpia ja menestyneimpiä breikkaajia aka Hatsolo opetti meille vajaa kymmenen breikkiliikettä (mm. korkkiruuvi, indian step, baby freeze, monkey ja CC), valotti breikin taustaa ja historiaa ja haastoi kaikki miettimään elämäänsä breikin kautta. Breikkaamisessa, kuten elämässä ylipäänsä, tärkeintä on pitää hauskaa, uskaltaa kokeilla ja tehdä uusia asioita, sekä osattava heittäytyä. Ja tehdä kaikki tämä asenteella! Jos epäonnistuu, jos tekee virheitä, niin muista aina asenne: käsivarret ristiin, kädet kainaloon, ja itsevarma nyökyttely toimii aina.

Nyt täytyy painottaa paria seikkaa: a) mä en ole ikinä tanssinu b) mä en ole ikinä breikannu c) mä en ole ikinä tanssinu muiden edessä ja d) mä en ole ikinä breikannu muiden edessä. Ja sunnuntai-iltana tein kaikkia edellämainittuja 😀 Pidettiin battleja, keksittiin pareittain omia breikkiliikkeitä (meidän oli Gorilla ja Potkukelkka :D), vedettiin muutamat breikkiringit ja lopetettiin 5 minuutin bailuihin. En kestä. Olin niin mukavuusalueeni ulkopuolella kaiken tän keskellä, mutta se teki mulle oikeesti ihan sairaan hyvää. Mulla oli niin hauskaa.

Hatsolo oli muutenkin ihan sairaan inspiroiva tyyppi, joka breikkaamisen lisäksi on yksi henkilö Training For Warriors -konseptin takana, mutta myös yrittäjä, valmentaja ja motivaatiopuhuja. Hatsolon ensisijaisena tavoitteena on nousta aamulla sängystä ja saada päivän aikana hymy kohtaamiensa ihmisten huulille, motivoida, kannustaa ja pyrkiä muuttamaan maailmaa parempaan suuntaan joka ikinen päivä. Jokainen tietää ihmiset, joiden sisäinen energia, innostus ja persoona vaan säteilee ympäriinsä ja tarttuu muihin – Hatsolo on juuri sellainen. Jos tykkää lukea motivoivia, inspiroivia tekstejä niin suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan Hatsolon blogin täältä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *